Image

Meld je aan en win geld!

Win online Geld met Sudoku

Win geld met Sudoku

Wist je dat je met je Sudoku skills online geld kunt winnen in een Sudoku spelletje. Dit Sudoku spelletjes speel je online bij Eazegames en de bedoeling is zo snel als je kan de puzzel op te lossen. Je speelt tegen een tegenstander voor echt geld. Wil je deelnemen aan zo'n Sudoku spelletje dan dien je wat geld te storten in een account en je kunt al deelnemen. Denk jij erg goed te zijn dan zou je dit eens kunnen proberen. Je krijgt elke keer dat je speelt een nieuwe Sudoku puzzel.

Wanneer je niet weet hoe een sudoku werkt. Check een aantal tips onderaan de pagina Uitleg Sudoku oplossen.


Speel voor geld bij Eazegames

Waarom kan je geld winnen met Sudoku's maken? Omdat je Sudoku en andere vaardigheidsspellen speelt op Eazegames. Dit is een legaal spelletjesplatform is waar je geld kunt winnen. Dit kan omdat de online geld spelletjes behendigheidsspellen zijn. Zoals het invullen dus van een sudoku. Daarom vallen de geld spelletjes niet onder de kansspelwetgeving. De spellen die hier wel onder vallen zijn namelijk spelletjes die je puur op geluk wint of verliest. Maar bij Eazegames werkt dat dus anders en kan je enkel winnen wanneer jij de beste skills hebt.

Neem het op tegen echte tegenstanders

Win geld met Sudoku

Leuke van een spelletje spelen op Eazegames is dat je het altijd opneemt tegen een ander persoon. Aan de andere kant van de wereld of waar dan ook zit iemand hetzelfde te spelen als jij en jullie willen beide winnen. Dat maakt het wel allemaal extra spannend. Hoe goed heb jij je zenuwen in bedwang en speel je foutloos?

Win de prijzenpot met geld

Want wat het juist zo uitdagend maakt is dat je allebei wat geld in een speelpot stopt. Van deze speelpot gaat een kleine fee naar de spelbedenkers en wat overblijft ga je om vechten online. Je kan de spelletjes zien als battles die je tegen andere personen speelt. Wie de beste battle voltooid wint de inleg van de prijzenpot.

Kies een spel en start je battle

Je kan kiezen uit twaalf hele mooie en aantrekkelijke games. Wanneer jij een spel uitzoekt dan bekijkt Eazegames of er een tegenstander beschikbaar is. Maar dit is niet zomaar random gekozen opponent. Nee Eazegames selecteert een eerlijk tegenpartij die even sterk is als jij of te wel behendig. Anders verloopt het spel niet rechtvaardig.


Soorten Geld Spelletjes?

 • Solitair icon Solitair Skill Based

  Solitair is een kaartspelletje waarbij je een passende speelkaart, bijvoorbeeld rood 7 en zwart 8 aanlegt. De bedoeling is azen op rij te spelen die je dan op een stapel legt waarbij je probeert. De stapel compleet te krijgen met Aas, twee, drie, enzovoort in dezelfde kleur en symbool zoals klaver, schoppen, harten en ruiten. Omdat het skill based is. Gaat het erom wie het snelst alle azen gevuld krijgt.

 • Sudoku icon Sudoku Skill Based

  Wanneer je het gaat opnemen tegen een persoon en kiest voor Sudoku. Zorg dan wel dat je Sudoku goed beheerst. Want je moet heet snel de juiste cijfers invullen om de Sudoku compleet te krijgen. Wie de snelste is wint de geldpot. Elke Sudoku puzzelspelletje heeft een nieuwe zetting. Dus je speelt nooit twee dezelfde puzzels achter elkaar.

 • Block puzzle icon Block Puzzle

  Dit puzzelspelletje lijkt het meest op Tetris. Voor wie Tetris niet kent het gaat erom dat je vallende puzzelstukjes in elkaar laat passen en een volledige lijn vormt. Wanneer je die lijn hebt dan verdwijnt deze en krijg je meer ruimte voor nieuwe puzzelstukjes. Haal zoveel mogelijk punten en speel de blokjes weg. Het spelletjes eindigt als het laatste blokje de bovenkant raakt. Het is dan Game Over.

 • One Tap icon One Tap

  Dit is een supersnel behendigheidsspel. Het duurt dan ook maar een paar seconden en in die tijd moet je een klik geven zo dicht mogelijk als je kan in het centrum. Maar dit moet ook nog binnen een bepaalde tijd. Dus wanneer je te veel tijd neemt het midden op te zoeken. Dan kan je wel eens verliezen. Dit spel is snel en accuraat.

 • Free kick shooter icon Free kick shooter

  Ook bij dit schietspelletje komt heel wat vaardigheid kijken. Hier moet je proberen doel te raken of te wel je moet doelpunten scoren. Hou je van voetbal en lijkt het je enig om virtueel een balletje te trappen dan is dit wellicht een voetbalspel voor jou. Maar wees wel de meest nauwgezette speler en win de geldinzet.

 • Archery shooter icon Archery World Tour

  In dit schietspel speel je boogschieten terwijl je de roos moet zien te raken. Je bepaald zelf de kracht, snelheid en richting van de pijl met je boog. Hiervoor is een goed getraind oog en spelbeheersing echt een must. De roos beweegt namelijk ook nog eens op en neer om de moeilijkheidsgraad te vergroten. Wees de beste en snelste en je wint.

 • Bowling icon Bowling Champions

  Bij dit spelletje moet je ook goed kunnen richten. Want hier gooi je negen bowlingkegels om. Tenminste als je de speltechniek goed beheerst. Net als bij echt bowlen moet je juist gooien om alle kegels om ver te werpen. Want er kunnen ook bowlingkegels blijven staan als de bowlingbal afwijkt. Om dit game te winnen moet je dus goed geoefend zijn.

 • 9 Ball Pool icon 9 Ball Pool

  Bij dit populaire Amerikaans Biljart game komt je bedrevenheid en kundigheid om de hoek kijken. Heb jij er een scherpe blik op waar je de keu precies moet raken op de biljartbal? Speel dan dit Poolspelletje en probeer je tegenstander te verslaan.

 • Bingo icon Airport Bingo

  Dit is een snelheidsspel. Want bingo is normaal gesproken een kansspel waar geluk en kans bij komt kijken. Ook worden bij een Bingo kansspel de cijfers voor je weggestreept. Dat is hier niet het geval. Het gaat erom hoe snel jij de bingonummers afstempelt. Wie het snelst zijn getallen weet af te kruizen. Wint in dit geval de AirPort Bingo.

 • 21 treasure icon 21 treasure

  Dit kaartspel doet denken aan het spel 21 in het casino blackjack. Maar als je denkt dit te gaan spelen zal je nog eens verrast worden. Want je moet hier namelijk onwijs goed en rap kunnen rekenen. De bedoeling is inderdaad om steeds 21 punten te halen met je speelkaarten. Maar jij bepaald in een set van 4 waar je ze neerlegt. Elk stapeltje moet uiteindelijk 21 vormen. Anders valt je stapel weg en kan je opnieuw beginnen. Haal jij het snelst de meeste punten?

 • Match 3 icon Match 3

  Dit is een gezellig gekleurd puzzelspel met sappig fruit en gevaarlijke bommen. De naam van het spel zegt het al je moet minimaal 3 op een rij krijgen. Dat kan je doen door fruitstukjes om te ruilen zodat de juiste naast elkaar komen te liggen. Wanneer je dat goed doet verdwijnen de fruitjes en krijg jij punten. Raak jij een bom met vallende fruitjes dan ploft er nog meer bonuspunten in je voordeel.

 • Bubble shooter icon Bubble shooter

  Dit is een schietspelletje waarbij je bubbels wegspeelt waarvoor je een schiettoestel gebruikt met bubbels in de aanwezige kleur naar keuze. Doel is drie bubbels bij elkaar te raken. Maar pas op schiet je twee keer mis dan komen de bubbels naar beneden en kost dat je ranking. Gebruik ook je bommen om de levels uit te spelen.


Hoe maak je een Eazegame account aan?

Nu je de spelletjes categorieën kent kan je indien je hier wilt spelen een account aanmaken. Een accountje starten is geheel kosteloos en je hoeft zelfs nog niet eens geld te storten. Want iedereen start met 200 gratis bonuspunten waar je voor kunt oefenen en andere ook kunt uitdagen tot een battle.

Gegevens invullen

Wanneer je rechts bovenin op gastspeler klikt krijg je een button "aanmelden" te zien. Wanneer je daarop klikt gaat de pagina over naar een aanmeldformulier. Hier heb je 3 hele simpele dingen voor nodig. Bijvoorbeeld een legitimatiebewijs is niet nodig om lid te worden. Geef de volgende zaken op, log daarna in en begin met spelen.

 1. Kies een gebruikersnaam! Eazegames heeft voor het gemak alvast een suggestie gedaan.
 2. Je e-mailadres!
 3. Kies een wachtwoord.

Hoe start je een spel?

Je kan op twee manieren een spel starten. Ten eerste jij bent de uitdager en begint een vaardigheidsspel en Eazegames zoekt een tegenstander. Of ten tweede jij wordt uitgedaagd. Je ziet dan rechts bovenin een avatar van iemand verschijnen met het soort spelletje dat diegene heeft besloten te spelen. Je kan dan klikken op accepteren en jullie beginnen een battle. Er is ook nog een derde optie en dat is dat jij je opgeeft voor een toernooi. Hier zijn best wel grote geldprijzen te winnen.

Spelregels: hoe speel je een spel

Spelregels Eazegames

Wanneer je begint en je weet nog niet precies hoe de spelletjes werken. Dan staat er bij elk vaardigheidsspel ook de spelregels. Deze vind je door op een van de speliconen te klikken waarna je dan terecht komt op de pagina waar je kunt inzetten kan. Helemaal bovenin bij het spellogo staat een (i) met spelregels erachter. Daarop kan je klikken en dan zie je de spelregels en tips om het bekwaamheidsspel te spelen.


Hoe win je geld?

Inzetten op spelletjes Eazegames

Soorten inzetten

Wanneer jij een favoriet spelletje hebt uitgekozen. Eentje waarin je behoorlijk bedreven bent. Dan kom je op een inzetpagina. Hier kan je als eerste kiezen om voor punten te spelen. Dit kost je geen geld maar je kunt ook de geldprijs niet winnen. Wel win je de punten die je weer opnieuw kunt inzetten voor gratis games. Wil je geld winnen dan kies je ten tweede voor een van de aangeboden inzetten.

Welke bedragen kan je winnen?

Je kunt vier verschillende inzetten maken. Het bedrag dat je kunt inleggen loopt steeds verder op al naar gelang de geldprijs die je zou willen winnen. Als laatste kan je ook nog inzetten op een toernooi. Dan spelen meerdere leden het bewuste spelletje over een bepaalde tijd en de beste wint de grote geldprijs. Je kan hier denken aan ruim €65,- euro. Hieronder staan de inzetten en de te winnen geldprijzen. Ook zie je wat je betaald aan het spelletjesplatform aan fee.

Inzet Prijs Fee
€1,20 €2.00 €0.40
€2,40 €4.00 €0.80
€6.00 €10,00 €2,00

Hoe stort je geld?

Geld storten Eazegames

Wanneer je geld gaat storten is een ding heel belangrijk. Om te kunnen deelnemen aan een battle voor geld dien je 18 jaar of ouder te zijn. Wanneer je op de button "Geld toevoegen" klikt ook rechtsboven in het scherm. Dan krijg je drie vragen. Natuurlijk moet je opgeven hoe je heet. Zowel je voornaam als je achternaam en je geeft het land op waar je woont. Hierna vink je aan dat je ouder bent dan 18 en je kunt naar een scherm om de bankgegevens in te vullen.

Gratis bonus van 100%

Maar voordat je gaat storten kies je ook nog een speelbonus. Je kunt vier verschillende bonussen krijgen. De eerste is 5 euro dat verdubbeld wordt. De tweede is 10 euro, de derde is 20 euro en de vierde is 30 euro. Je kan dus je speelgeld opwaarderen tot maximaal 60 euro. Hier zitten wel voorwaarden aan vast en het is niet de bedoeling dat je de bonus laat uitbetalen. Doe je dat wel dan raak je pardoes je bonus kwijt.

Geld winnen met je bonus?

Je kunt wel online geld winnen met je bonus. Want als je een potje wint mag je dat geld houden -/- de ingezette bonus. Je kunt dus langzaam aan de bonus omzetten in echt geld. Geld winnen is het leukste aan Eazegames. Het maakt het spelen tegen anderen extra spannend en vermakelijk. Maar online geld winnen gaat niet zomaar train je skills en oefen zoveel als je kan. Dan zal je wellicht ook online geld winnen.

Creditcard of Ideal

Wanneer jij alle opties hebt beantwoord en je de bonus hebt gekozen. Kan je op twee manieren betalen. De eerste gaat via iDeal. Je kiest deze en je bank en voilà met je bankapp doe jij een storting. Gebruik je liever een creditcard? Je kunt met Visa en Mastercard terecht. Je vult dan je kaartgegevens in en je stort op deze manier speeltegoed. Beide opties zijn even snel.


Prijzengeld uitbetalen

Als je geld wint en je hebt een aardig bedragje dan wil je natuurlijk ook laten uitbetalen. Dat kan aan de linkerkant. Daar zit een mobile icoontje dat een zijwaarts menu doet uitklappen. Kies hier "Instellingen" en daarna het kopje geld opnemen. Je vult je bankgegevens in en je krijgt binnen enkele dagen een uitbetaling op je rekening gestort. Let wel: je betaald voor elke geldopname een kleine bijdrage van €1,-.

Klantenservice Eazegames

Eazegames heeft een klantenservice. Die is bereikbaar via een vragenformulier. Maar voordat je de vraag stelt. Kijk dan eerst in "veelgestelde vragen" want misschien staat het antwoord er al tussen. Lukt dit niet dan kan je de vraag kwijt op een formulier waarna je binnen enkele dagen antwoord krijgt. Eazegames staat goed bekend in het afhandelen van problemen en klachten.Hoe speel je Sudoku?

Puzzelliefhebbers weten wel hoe je Sudoku speelt maar niet iedereen is op de hoogte en kent het puzzelspel. Het woord Sudoku komt uit Japan en betekent letterlijk "Isoleer getallen". Hiermee bedoelen ze dat je systematisch alle cijfers in een blokje of rij van links naar rechts of van boven naar beneden naloopt. Hieronder staan een aantal tips die helpen met het oplossen van Sudoku's.

 1. Start met de rij met de minste lege vakjes.
 2. Concentreer je op een cijfer dat het vaakst voorkomt.
 3. Begin met een rij of kolom die al bijna vol zit.
 4. Elimineer cijfers om zo de juiste te vinden.
 5. Maak aantekeningen van vermoedelijke cijfers.

Instructievideo Sudoku Sanders Puzzelboeken

Lukt het je nog steeds niet? Dan hebben de makers van puzzelboekjes een Sudoku tutorial online gezet. Hierin wordt in beeld precies uitgelegd hoe je Sudoku's kan oplossen. Of bekijk anders de linkjes die onder het filmpje staan. Hier wordt haarfijn stap-voor-stap duidelijk gemaakt met illustraties hoe deze Japanse cijferpuzzels werken.


Linkjes Sudoku's oplossen

 1. Automatische Sudoku Oplosser.
 2. WikiHow een Sudoku oplossen.
 3. Alle methoden oplossen sudoku's.


Copyright © 2007 - Prijspuzzels.com | Info : Prijspuzzels.com | Disclaimer |